GPS tracker till bil från Fendio

Om mot förmodan att din bil skulle bli stulen eller om du vill ha koll på något annat värdefullt kommer den enkelt kunna bli hittad med hjälp av en GPS tracker. Med en GPS tracker till bil kan du enkelt få reda på positionen på din bil eller om du har ett företag där du har hand om flera bilar. Fendio har ett brett utbud av GPS tracker som har olika useenden och form från att kunna sätta in GPS tracken i cigarettladdaren till att koppla in den i ett OBD uttag om du har en bil eller flera bilar som är nyare än 2004 eller genom att fästa den med en magnet. 

Med mjukvaran FENDIO track på en valfri plattform som Android, IOS och webben kan du enkelt se information som spårning av positionen på fordonet, hastighets kontroll, tändning på/av och många andra funktioner som till exempel vibrationer och ett överfallslarm. Dem har också andra olika GPS trackers för dina andra värdefulla saker som du vill ha koll på. Om du har problem med att installera din GPS tracker så hjälper dem dig. Läs mer om GPS på Fendios hemsida om vad dem kan erbjuda dig eller ditt företag med spårning av dina fordon och dina andra värdefulla ägodelar.

Enkel lösning på GPS tracker

Genom att skaffa en GPS tracker till bil från Fendio och andra spårnings produkter som du kan till exempel använda till din båt, lastbil, husdjur eller för dina nära kära. Då binder du inte upp dig på något abonnemang eller en månadskostnad utan du behöver bara betala en engångskostnad. När du köper en GPS tracker följer också alltid mjukvaran och ett sim kort med 6 månader data med utan någon extra kostnad.